Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Stomatologie pentru copii Firmă

1 an în urmă   Servicii   Chisinau   111 vizualizări

-- €

  • stomatologie-pentru-copii-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Vrei ca adoratul tău copil să aibă o dantură sănătoasă? Ai nevoie de îndrumare în a-i forma obiceiuri sănătoase și pentru a-l obișnui cu igiena orală? Vrei ca vizita la dentist să fie agreabilă pentru micuț și să treacă fără stres? Stomatologia pentru copii este foarte importantă, tocmai de aceea apelează la Imperial Dent pentru cea mai bună experiență!

Fie că este vorba de un control de rutină sau poate ai nevoie de un ortodont de copii în Chișinău,cu experiență și expertiză în domeniu, care să-l trateze cu grijă și eficiență maximă. Este bine ca de la o vârstă fragedă să fie obișnuit cu igiena dentară și vizitele regulate la o clinică stomatologică, pentru o dantură frumoasă și o sănătate perfectă.

Apelează la serviciile de stomatologie pentru copii în Chișinău, de la clinica Imperial Dent! Astfel, o să ai siguranța că copilul tău este tratat de specialiști cu cea mai mare responsabilitate și înțelegere. Atmosfera primitoare și echipamentele moderne, dar și cunoștințele extinse și actuale ale specialiștilor în stomatologie pentru copii din echipa noastră o să asigure calitatea lucrărilor dentare fără dureri și efectul durabil al tratamentului.

Fă o programare la Imperial Dent, iar copilul o să-ți mulțumească. Pentru detalii, sună la +373 22 260 325 și te vom ajuta cu orice ai nevoie!

https://imperialdent.md/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--