Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Spații industriale, spații comerciale de vânzare Firmă

1 lună în urmă   Imobiliare   Chisinau   20 vizualizări

-- €

  • spatii-industriale-spatii-comerciale-de-vanzare-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Cauți oportunități imobiliare excepționale? Atunci RE/MAX poate fi partenerul tău de încredere în lumea proprietăților! Avem plăcerea de a-ți prezenta o gamă diversificată de spații industriale de vânzare și spații comerciale de vânzare, adaptate nevoilor tale comerciale sau investiționale. Cu echipa noastră de agenți imobiliari dedicați și experimentați, garantăm că vei găsi soluții personalizate pentru afacerea sau proiectul tău.

Dacă îți dorești un cămin în inima Chișinăului, RE/MAX este alegerea ideală. Avem disponibile apartamente de vânzare în Chișinău, potrivite pentru orice preferințe și buget. Cu atenție la detalii și cunoștințe extinse în piața imobiliară locală, agenții noștri imobiliari te vor ghida în fiecare pas al procesului de achiziție, asigurându-te că găsești locuința perfectă.

Pentru cei interesați de investiții în terenuri, RE/MAX oferă o selecție diversificată de terenuri potrivite pentru diverse proiecte. Fie că vrei să construiești casa visurilor tale sau să dezvolți un proiect imobiliar, suntem aici să te sprijinim în alegerea potrivită. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria ta în lumea imobiliară cu RE/MAX Moldova!

RE/MAX - lider mondial în imobiliare!

https://remax.md/list?property_type=apartment&country=1&region=1&type=sale


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--