Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Servicii de evidență contabilă în diverse domenii Firmă

2 luni în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   32 vizualizări

1 €

  • servicii-de-evidenta-contabila-in-diverse-domenii-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: 1 €

Cauți un start potrivit afacerii tale? Cu Ducont primești o consultație de contabilitate gratuită înainte de a începe afacerea! Află tot ce trebuie să știi pentru a da start și soluționează dificultățile înainte să apară. O abordare timpurie îți va da ție și afacerii tale șanse mai mari de succes. Procesează datele administrative și financiare cu ușurință, profitând de avantajele care-ți sunt puse la dispoziție de Ducont. Ritmul nostru dinamic de lucru și abordarea structurată va garanta o colaborare de succes.

Oferim servicii de evidență contabilă în diverse domenii. Avem o experiență semnificativă care ne motivează să devenim tot mai buni. Cu scopul de a aduce valoare adăugată prin intermediul serviciilor noastre, putem informa orice client despre operațiunile sale financiare, înregistrarea unui SRL, TVA și care operațiuni sunt scutite de impozit. Află mai mult despre legislația fiscală în vigoare și reglementările curente, apelând la serviciile noastre profesioniste de consultanță fiscală.

De asemenea, îți putem sugera modalități de a salva bani prin intermediul facilităților fiscale în vigoare. Dacă dorești să fii oricând gata pentru un control fiscal și dorești să îți îmbunătățești semnificativ statutul contabilității, sună la (022) 00 22 44, trimite-ne un email la adresa info@ducont.md sau vin-o la adresa juridică a firmei: str. Alba-Iulia 21

https://ducont.md/servicii/initierea-afacerii

Detalii suplimentare

Pret in lei 1

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--