Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Jocuri de domino STEM și jocuri senzorial Firmă

4 săptămâni în urmă   Vânzări diverse   Bradu   55 vizualizări

1 €

  • jocuri-de-domino-stem-si-jocuri-senzorial-big-0
Locatia: Bradu
Pret: 1 €

Descoperă fascinanta lume a jocurilor STEM cu Editura Diana! Suntem mândri să îți prezentăm colecția noastră inovatoare de jocuri educative, cu accent pe știință, tehnologie, inginerie și matematică. Încurajează spiritul explorator și gândirea logică a copilului tău cu jocuri concepute special pentru dezvoltarea abilităților STEM.

Unul dintre cele mai apreciate produse din colecția noastră este jocul de domino STEM și jocul senzorial, care transformă clasicul joc de societate într-o experiență educativă captivantă. Fiecare piesă de domino conține provocări STEM, oferind copiilor nu doar distracție, ci și oportunitatea de a învăța și aplica concepte științifice într-un mod interactiv.

Aceste jocuri sunt concepute pentru a stimula simțurile și pentru a dezvolta coordonarea și abilitățile motorii fine. La Editura Diana, suntem dedicați să aducem bucurie și învățare în fiecare casă, oferind jocuri de societate care îmbină distracția cu educația într-un mod captivant și interactiv. Alege Editura Diana pentru a inspira și susține dezvoltarea copilului tău prin jocuri inovatoare și educative!

https://www.edituradiana.ro/jocuri-si-jucarii-educative-jocuri-stem

Detalii suplimentare

Pret in lei 1

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--