Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Imperial Dent tratamente stomatologice, proteze dentare și implanturi Firmă

5 luni în urmă   Servicii   Chisinau   42 vizualizări

1 €

  • imperial-dent-tratamente-stomatologice-proteze-dentare-si-implanturi-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: 1 €

Dacă ai câțiva dinți pierduți și ai vrea să-i înlocuiești, un implant dentar este cea mai bună alegere. Însă, dacă dorești ca această investiție să fie pe viață, calitatea este primul lucru la care trebuie să acorzi atenție.

La clinica stomatologică Imperial Dent calitatea e pe primul loc, ceea ce înseamnă că vei avea parte de cele mai bune servicii oferite de un stomatolog în Chișinău. Dispunem de cele mai moderne tehnologii în materie de tratament stomatologic pentru protezarea dentară sau implanturi.

Așadar, protezele dentare şi implanturile reprezintă o metodă simplă de înlocuire a dinților naturali pierduți și sunt personalizate, astfel încât să se potrivească fiecărui pacient, întrucât sunt rezistente și superioare din toate punctele de vedere.

Oricare ar fi tratamentul dentar de care ai nevoie, chirurgie dentară sau poate o simplă albire dentară, ai încredere în serviciile noastre și apelează la o stomatologie în Moldova de care să fii mulțumit. Pentru detalii și programări, sună acum la +373 22 260 325 și te ajutăm!

https://imperialdent.md/implanturi-dentare/

Detalii suplimentare

Pret in lei 1

Taguri:

clinica

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--