Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Curs online Manager în domeniul siguranţei alimentare HACCP și ISO 22000 Firmă

2 săptămâni în urmă   Învățământ   Sibiu   31 vizualizări

770 €

  • curs-online-manager-in-domeniul-sigurantei-alimentare-haccp-si-iso-22000-big-0
Locatia: Sibiu
Pret: 770 €

Cursul Manager în domeniul siguranţei alimentare este destinat persoanelor ce activează în domeniul alimentar, în cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranţa alimentară, din cadrul unităţii.

Cursul vă este necesar dacă doriţi să implementaţi referenţialul SR EN ISO 22000:2019, întrucât vă pregăteşte, atât din punct de vedere teoretic, dar mai ales practic, în vederea cerinţelor şi normelor impuse prin acesta. Astfel, la sfârşitul cursului Manager în domeniul siguranţei alimentare veţi putea aplica în cadrul organizaţiei din care faceţi parte, toate cunoştinţele acumulate, făcând astfel, primul pas în vederea certificării SR EN ISO 22000:2019.

Prin participarea la acest curs, veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aplica în cadrul organizațiilor dumneavoastră toate informațiile acumulate, făcând astfel primul pas în vederea certificării conform cerințelor SR EN ISO 22000:2019. Cursul vă oferă pregătire practică și teoretică, permițându-vă să implementați cu încredere sistemele de management al siguranței alimentare și să aplicați principiile și practicile HACCP și ISO 22000 în activitatea dumneavoastră zilnică.

Obiectivele cursului Manager HACCP:

- Însuşirea reglementărilor aplicabile în siguranţa alimentelor;

- Implementarea cerinţelor standardelor în vigoare conform SR EN ISO 22000:2019;

- Cunoaşterea şi implementarea metodei HACCP.

Tematica programului de formare:

- Noţiuni generale privind calitatea produselor alimentare şi managementul calităţii;

- Sistemul HACCP: istoric, evoluţie, definiţie, principii, implementare sistem;

- Referinţe normative şi legislative aplicabile în industria alimentară;

- Sistemul de igienă al unei organizaţii din industria alimentară;

- Analiza HACCP: definire pericol, risc, metode de lucru ce stau la baza identificării punctelor critice de control;

- Întocmire plan HACCP;

- Sistem de trasabilitate;

- Prezentarea cerinţelor standardului ISO 22000;

- Relaţia dintre ISO 9001 şi ISO 22000.

Pentru mai multe detalii și informații despre acest curs, puteți vizualiza site-ul www.cursuriautorizate.ro sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0733822020.


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--