Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Curs online autorizat Lean Manufacturing Firmă

1 lună în urmă   Învățământ   Constanţa   56 vizualizări

1 800 €

  • curs-online-autorizat-lean-manufacturing-big-0
Locatia: Constanţa
Pret: 1 800 €

Acest program de formare, organizat de Top Quality Management, vizează prezentarea conceptelor fundamentale ale Lean Manufacturing și evidențierea aspectelor cheie pentru implementarea eficientă a acestei filosofii în cadrul organizației. Cursul explorează în detaliu principiile Lean, oferind o înțelegere aprofundată a modului în care acestea pot contribui la eficiența proceselor, reducerea costurilor și îmbunătățirea calității într-un mediu de producție.

Pe parcursul cursului, veți explora metodele practice de eliminare a risipei, valorificare a fluxului de lucru și asigurare a calității, urmărind astfel să atingeți obiectivele de organizaționale într-un mod optimizat. Tematica include concepte precum 5S, Kanban, Kaizen și Value Stream Mapping, oferindu-vă un set solid de instrumente și tehnici Lean.

În contextul unui mediu de afaceri în continuă schimbare, acest curs vă va ghida în înțelegerea modului în care Lean Manufacturing poate servi drept răspuns la provocările și oportunitățile din domeniul de activitate in care activați. În plus, se vor explora aspecte practice ale implementării Lean în diverse sectoare, consolidând astfel cunoștințele dobândite. Prin participarea la acest curs, veți fi pregătiți să aduceți îmbunătățiri semnificative în procesele organizației dumneavoastră, aliniindu-le cu principiile eficienței și calității specifice filosofiei Lean Manufacturing.

Pentru agenda completă a cursului, vizitați website-ul www.cursuriautorizate.ro sau sunați-ne la numărul de telefon 0733 822 020.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest domeniu, Top Quality Management vă pune la dispoziție blogul cursuriautorizate.ro, unde puteți citi articole din domeniile managerial, control intern și audit.


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--