Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Curs online Auditor în domeniul calității Firmă

2 luni în urmă   Învățământ   Bucuresti   91 vizualizări

730 €

  • curs-online-auditor-in-domeniul-calitatii-big-0
Locatia: Bucuresti
Pret: 730 €

Vrei să devii expert în auditarea sistemelor de management al calității conform standardelor ISO 9000? Cauti să înțelegi mai bine principiile și practicile din spatele auditului conform Ghidului ISO 19011:2018?

Bucură-te de o experiență de învățare interactivă și completă cu programul nostru de formare dedicat auditorilor în domeniul calității!

Tematica programului de formare:

- Structura și Conținutul Standardelor ISO 9000: Înțelegerea detaliată a cerințelor și terminologiei specifice sistemelor de management al calității și a auditului acestor sisteme.

- Implementarea Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2015: Aplicarea practică a cerințelor și proceselor din standardul ISO 9001:2015.

- Principiile Auditului conform ISO 19011:2018: Învață cum să conduci audituri eficiente și conforme cu standardele internaționale.

- Planificarea, Realizarea și Controlul Auditului: Procesul complet al auditului, de la planificare și pregătirea documentelor până la întocmirea rapoartelor și implementarea măsurilor de îmbunătățire.

Cui se adresează:

- Profesioniști din domeniul calității și auditului.

- Persoane interesate să devină auditori calificați în domeniul calității conform standardelor ISO.

Alătură-te cursului nostru online pentru a-ți dezvolta abilitățile și a deveni un auditor expert în managementul calității conform standardelor internaționale! Înscrie-te acum pentru a-ți asigura locul! Vezi mai multe detalii pe www.cursuriautorizate.ro sau sună-ne la numărul 0733822020.


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--