Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Curs Managementul performanței KPI Indicatori cheie de performanță Firmă

1 lună în urmă   Învățământ   Timişoara   49 vizualizări

630 €

  • curs-managementul-performantei-kpi-indicatori-cheie-de-performanta-big-0
Locatia: Timişoara
Pret: 630 €

Cursul Managementul performanței – KPI Indicatori cheie de performanță este organizat de Top Quality Management în sistem online - sincron.

Acest curs își propune să ofere participanților atât cunoștințele teoretice, cât și competențele practice necesare pentru lucrul cu Indicatorii Cheie de Performanță (KPI), astfel încât să poată demara un proiect de implementare a sistemului KPI în organizație sau să revizuiască indicatorii existenți.

Sistemul KPI este esențial pentru orice organizație. Dacă acesta este inadecvat, comportamentele și rezultatele pot deveni contraproductive, atrăgând numeroase plângeri din partea clienților. Scopul oricărei organizații este de a avea un număr redus de plângeri/reclamații generate de nesatisfacerea sau satisfacerea necorespunzătoare a cerințelor clienților.

Sistemul KPI sprijină corelarea activităților angajaților cu strategia de dezvoltare a companiei. Prin urmare, este important ca sistemul KPI să fie nu doar cunoscut și implementat la nivel formal, ci și adaptat la specificul fiecărei firme, pentru a obține rezultate cât mai bune.

Programul de formare poate fi urmat de toţi cei ale căror obiective reprezintă atingerea scopurilor organizaţionale prin îmbunătăţirea activităţilor derulate, adresându-se în special:

  • Managerilor de la toate nivelurile;
  • Membrilor Comisiei de monitorizare a SCIM din entităţile publice;
  • Persoanelor care sunt implicate în implementarea şi funcţionarea sistemelor de management şi control intern managerial;
  • Auditorilor interni şi de terţă parte;
  • Tuturor persoanelor care au rol în implementarea, măsurarea şi monitorizarea performanţei în organizaţie.

Pentru agenda completă a cursului și alte informații, vă rugăm să accesați site-ul www.cursuriautorizate.ro, sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0733822020.

Top Quality Management, pune la dispoziția celor interesați de articole de specialitate din domeniul managementului, control intern și audit, blogul cursuriautorizate.ro.


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--