Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Curățare facială cu ultrasunete Firmă

1 lună în urmă   Servicii   Chisinau   17 vizualizări

-- €

  • curatare-faciala-cu-ultrasunete-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Curățarea facială cu ultrasunete este un tip de curățare a fețeicare utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a pătrunde adânc în piele și pentru a îndepărta impuritățile, cum ar fi murdăria, uleiul și celulele moarte ale pielii. În timpul procedurii, se folosește un dispozitiv special care emite unde ultrasunete pentru a exfolia ușor pielea și a extrage reziduurile. Undele cu ultrasunete stimulează, de asemenea, producția de colagen și elastină, care pot ajuta la îmbunătățirea texturii generale și a aspectului pielii.

Curățarea facială cu ultrasunete este, în general, considerată sigură și eficientă pentru majoritatea tipurilor de piele, deși persoanele cu piele sensibilă sau predispusă la acnee ar trebui să consulte un dermatolog înainte de a apela la procedură. În plus, este important să alegeți un specialist calificat pentru a efectua procedura, deoarece utilizarea necorespunzătoare a dispozitivului cu ultrasunete poate provoca leziuni ale pielii sau alte complicații.

La Nomasvello puteți beneficia de servicii de curățare a feței cu ultrasunete de cea mai înaltă calitate și cu rezultate de durată. Pentru detalii, apelați-ne acum la 069 717 179!

https://www.nomasvello.md/servicii/curatare-faciala%e2%80%a8pro-skin/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--