Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Cămine cu lemne, șeminee și sobe de la Multifoc Firmă

1 lună în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   32 vizualizări

1 €

  • camine-cu-lemne-seminee-si-sobe-de-la-multifoc-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: 1 €

Îți dorești o atmosferă relaxantă în living sau un element central care să aducă eleganță în casă? La Multifocplus, avem soluții ideale pentru tine. Alege din colecția noastră de șeminee pe lemne șicamine cu lemne, create pentru a transforma casa ta într-un spațiu cald și primitor!

Calitatea și designul sunt prioritățile noastre. Fiecare șemineu și sobă din oferta Multifocplus reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică, aducând un plus de eleganță și confort casei tale. Selectăm cu atenție cele mai bune materiale pentru a oferi produse durabile, eficiente din punct de vedere energetic și plăcute din punct de vedere vizual. Ieși din tipare și creează un ambient plin de căldură și stil cu șeminee și sobede la Multifocplus.

Îți punem la dispoziție cele mai rafinate modele de șeminee pe lemne, perfecte pentru a aduce un aer rustic și sofisticat în locuința ta. Alege din colecția noastră și bucură-te de momente speciale într-un mediu cald și primitor, indiferent de anotimp!

Pentru mai multe informații și produse, vizitează-ne pe:

Website: http://multifoc.md

Adresa: mun. Chișinău, str. Lunca Bicului 26/1

Magazin online: https://multifoc.md/lp_multifuoco

Telefon: +(373) 78 99 09 09

https://multifoc.md/product-category/seminee/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--