Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Purificator si umidificator aer Philips AC2729/50 Series 2000i Alb Firmă

2 luni în urmă   Casă și grădină   Toata tara ...   304 vizualizări

400 €

  • purificator-si-umidificator-aer-philips-ac272950-series-2000i-alb-big-0
  • purificator-si-umidificator-aer-philips-ac272950-series-2000i-alb-big-1
  • purificator-si-umidificator-aer-philips-ac272950-series-2000i-alb-big-2
  • purificator-si-umidificator-aer-philips-ac272950-series-2000i-alb-big-3
Pret: 400 €

Elimină bacteriile şi virusurile

Elimină bacteriile şi virusurile Funcţia de purificare optimizată detectează eficient şi reduce bacteriile şi virusurile, cum ar fi H1N1 (gripa), pentru un aer mai curat şi o casă mai sănătoasă.

EliminÄ bacteriile Åi virusurile

Afişare digitală în timp real al nivelurilor PM2,5 din interior

Afişare digitală în timp real al nivelurilor PM2,5 din interior Un senzor de calitate profesională cu tehnologie AeraSense detectează cu acurateţe şi răspunde rapid chiar şi la cea mai uşoară schimbare a nivelului de particule din aer, oferind linişte sufletească graţie feedbackului în timp real referitor la PM2,5.

Ecranul IAI prezintÄ nivelul de risc al alergenilor din interior

Urmăreşte, monitorizează şi controlează cu aplicaţia de pe smartphone

Urmăreşte, monitorizează şi controlează cu aplicaţia de pe smartphone Folosind aplicaţia Air Matters, poţi să controlezi purificatorul de aer oriunde, oricând. Indiferent unde te afli, poţi să verifici calitatea aerului în aplicaţie pentru a sta fără griji şi a compara calitatea aerului din interior cu cea a aerului exterior. Poţi totodată să foloseşti aplicaţia pentru a schimba turaţia ventilatorului şi a verifica starea filtrului.

UrmÄreÅte, monitorizeazÄ Åi controleazÄ cu aplicaÅ£ia de pe smartphone

3 moduri automate: general, alergeni şi nocturn

3 moduri automate: general, alergeni şi nocturn Acest produs are 3 setări de purificare automată: modul general, modul extrasensibil la alergeni şi modul nocturn. În modul Nocturn, indicatoarele sunt estompate, iar ventilatorul comută la turaţia cea mai mică. Alege un mod pentru a optimiza performanţele conform nevoilor tale.

3 moduri automate: general, alergeni Åi nocturn

Extrem de silenţios pentru un somn odihnitor

Extrem de silenţios pentru un somn odihnitor Designul aerodinamic unic permite performanţe maxime cu zgomot minim. În modul Nocturn, funcţionează silenţios pentru un aer mai curat şi mai confortabil în timp ce dormi.

Extrem de silenţios pentru un somn odihnitor

Eficient energetic şi rentabil, consumând mai puţin de 1 kWh pe zi

Eficient energetic şi rentabil, consumând mai puţin de 1 kWh pe zi Acest produs este eficient energetic şi rentabil, având nevoie de mai puţin de 1 kWh pe zi.

Eficient energetic Åi rentabil, consumând mai puÅ£in de 1 kWh pe zi

  • Îndepărtează 99,97 % din particulele de până la 0,003 microniS-a dovedit că tehnologia de purificare de ultimă generaţie VitaShield IPS reduce 99,97 % dintre particulele ultrafine de până 0,003 microni (de 800 de ori mai mici decât PM2,5), inclusiv virusuri, bacterii, polen, praf şi păr de animale. Aceasta oferă o rată superioară de eliberare de aer curat (CADR) de 250 m³/h. Într-o cameră de 30 m², poate purifica aerul în mai puţin de 17,3 minute.

  • Umidificare igienică de până la 500 ml/hTehnologia NanoCloud utilizează un proces de evaporare natural şi igienic pentru a asigura performanţe superioare de până la 500 ml/h. Odată ce apa se evaporă, vaporii devin invizibili şi moleculele mici sunt mai puţin capabile să transporte bacterii în aer. Testele noastre de laborator confirmă faptul că tehnologia NanoCloud răspândeşte cu 99 % mai puţine bacterii decât umidificatoarele cu ultrasunete de top. De asemenea, previne petele umede şi praful alb.

  • Alege modul 2 în 1 sau Numai purificatorComută între modul 2 în 1 şi Numai purificator printr-o simplă apăsare a unui buton. Alege 2 în 1 pentru aer mai curat, fără disconfortul cauzat de aerul uscat în timpul sezonului uscat. Modul Numai purificator dezactivează funcţia de umidificare când aceasta nu este necesară.

  • Afişare digitală în timp real a nivelurilor de umiditate din interiorAfişajul digital indică nivelul de umiditate relativă din cameră în timp real, cu ajutorul senzorului de umiditate inteligent, care permite şi gestionarea automată de către aparat a nivelului de umiditate.

  • 4 niveluri de umiditate presetateMenţine un nivel constant de umiditate cu setările de umiditate automate. Alege 40 %, 50 % sau 60% ca niveluri ţintă de umiditate, iar umidificatorul va porni automat pentru a atinge nivelul de umiditate dorit.

Detalii suplimentare

Condiție Nou

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--