Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Piese auto de calitate Firmă

4 luni în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   34 vizualizări

-- €

  • piese-auto-de-calitate-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Ai nevoie de piese auto de calitate și nu știi cui să te adresezi? Cauți un rulment bun în Chișinău? Ești în căutare a ceva specific și vrei să faci rost de o selecție de amploare? Vizitează-ne digital la VSC Unitech și vei avea parte de cele mai bune oferte online.

Suntem un producător autohton, oferind exclusiv produse de calitate și cu o abordare profesionistă către fiecare client în parte. Cu o experiență amplă în domeniul de profil și portofoliu impresionant, putem să vă recomandăm exact piesele de care veți avea nevoie. Astfel, veți avea parte de cea mai bună selecție de rulmenți în Moldova. Avem o gamă variată cuprinzând toate trei categorii principale: rulmenți URB, SKF și FKL.

Vă asigurăm că putem face rost de ce doriți, inclusiv rulmenți în carcasă de tip C, T, D, G și altele. La solicitare, putem furniza articole care nu există în stocul curent de pe site, în cel mult câteva săptămâni. Putem deveni furnizorul vostru de afaceri, fără mari dificultăți. Tot ce trebuie să faceți e să ne contactați la office@vscunitech.md sau +373 69029112, iar noi vă vom contacta înapoi în cel mai scurt timp posibil.

https://vscunitech.md/ro/catalog/rulmenti/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--