Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Megahost - găzduire și înregistrare de nume de domenii Firmă

1 an în urmă   Servicii   Ciorogârla   215 vizualizări

-- €

  • megahost-gazduire-si-inregistrare-de-nume-de-domenii-big-0
Locatia: Ciorogârla
Pret: -- €

Megahost.ro este o companie românească de găzduire și înregistrare de nume de domenii, fondată în 2005 de un grup de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în industria de internet. Oferim servicii de găzduire web, servere dedicate, servicii de managed hosting și servicii de înregistrare a numelor de domenii atât pentru persoane fizice cât și pentru companii.

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii posibile la un preț corect. Tehnicienii noștri lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți infrastructura noastră, astfel încât să puteți avea un serviciu neîntrerupt cu noi.

Echipa noastră este disponibilă în permanență prin email sau la telefon între orele 09:00 AM și 17:00 PM în zilele lucrătoare (ora României). Iar dacă căutați un serviciu gestionat propriu, avem și pachete pentru servere VPS. Compania oferă, de asemenea, soluții de servere dedicate care sunt complet administrate cu panou de control cPanel, la un tarif fix.

Dacă ați rămas interesat, nu ezitați să ne contactați la +40 733 377 977 sau să ne vizitați online pentru a afla mai multe despre cum noi v-am putea ajuta!

https://megahost.ro/servere-dedicate.php


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--