Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Mașini de frezat lemn Firmă

3 luni în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   26 vizualizări

-- €

  • masini-de-frezat-lemn-big-0
  • masini-de-frezat-lemn-big-1
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

În calitate de furnizor autorizat de piese de schimb, obiectivul nostru este de a vă deveni partenerul de încredere în toate ramurile industriale din Moldova. Ne concentrăm pe calitate, profesionalism și servicii de valoare. Suntem VSC Unitech, clasați printre cele mai de succes companii din Moldova, cu o experiență solidă atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Cu o echipă formată din profesioniști experimentați, cu ani de experiență pe piața moldovenească, vă putem oferi ceea de ce aveți nevoie în materie de piese de schimb pentru tehnica industrială și automobile.

Am creat un portofoliu exclusiv de mașini de prelucrare a metalelor. Experții noștri sunt gata să vă ajute în luarea deciziilor cu privire la necesitățile companiei dvs. Nevoile clienților noștri sunt cel mai important lucru pentru noi și suntem aici pentru a le satisface.

Avem mulți ani de experiență în producția de mașini de frezat lemn, precum și de utilaje conexe, cum ar fi exhaustoare de rumeguș. De asemenea, dispunem de o mare varietate de piese care pot fi expediate rapid, la dorința dumneavoastră.

Vă rugăm să ne anunțați când ar fi un moment potrivit, trimițând un e-mail la office@vscunitech.md sau sunând la +373 69029112, iar noi vă vom contacta în scurt timp după.

https://vscunitech.md/ro/catalog/masini-prelucrare-lemn-cormak?>


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--