Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Magazin online de mobilier pentru terasă sau grădină Firmă

6 luni în urmă   Casă și grădină   Criuleni   67 vizualizări

1 €

  • magazin-online-de-mobilier-pentru-terasa-sau-gradina-big-0
Locatia: Criuleni
Pret: 1 €

Cauți un magazin online în care poți găsi mobilier pentru terasă sau grădină de o calitate înaltă și la un preț rezonabil? Toate cele necesare pentru casă, grădinăși nu doar, le poți găsi în magazinul online hola.md!

Prin intermediul produselor de înaltă calitate și a serviciilor excelente, Hola tinde să devină o sursă de inspirație și de îmbunătățire pentru locuințele și grădinile clienților săi. Astfel, aici poți găsi tot ce îți dorești pentru casa ta, de la mobilier de depozitare, șemineuri, ventilatoare și până la decorațiuni deosebite care să îți transforme locuința într-un colț de rai. Fie că ești în căutarea mobilierului confortabil și ergonomic pentru terasa ta sau a unor unelte de grădinărit de înaltă calitate, la Hola găsești tot de ce ai nevoie!

Alege dintr-o varietate mare de produse și umple-ți casa și grădina cu o atmosferă de vis! Pentru comandă, sună la numărul de telefon +373 78500785, iar noi vom livra produsele oriunde în țară. De asemenea, te așteptăm și în magazinul nostru fizic din Măgdăcești, r-nul Criuleni, str. Orhei (km. 17) com!

https://hola.md/produse-pentru-terasa/mobila-terasa-si-gradina

Detalii suplimentare

Condiție Nou

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--