Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Liposucție Dr. Anatolie Taran Firmă

1 an în urmă   Servicii   Chisinau   135 vizualizări

-- €

  • liposuctie-dr-anatolie-taran-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Combinarea unui aparat modern de liposucție și tehnologiei de coagulare cu Argon Plasma poate garanta rezultatele excepționale în chirurgia estetică.

Anume ele sunt vitale pentru chirurgul ce operează, fiind greu de obținut cu alte alternative disponibile pe piață. Utilizarea combinată a tehnologiei moderne de lipoaspirație în Chișinău, liposculptură și a coagulării cu Argon Plasma are avantaje remarcabile precum o remodelare tridimensională a zonei tratate.

Plasma cu argon are un efect selectiv asupra colagenului țesutului subcutanat. Plasma denaturează fibroblastele și stimulează neocolageneza. Nu sunt afectate vasele sau nervii.

În mâinile unui chirurg plastician priceput, combinația dintre tehnologiile moderne de aspirație și Argon Plasma aduce avantaje unice. Aceasta permite tratarea eficientă a zonelor dificile ale corpului, cum ar fi brațele și picioarele, care suferă o contracție slabă a țesuturilor în timpul procedurilor standard de liposucție.

Cea mai bună opțiune pentru astfel de operații plastice este colaborarea cu Prof. Dr. Anatolie Taran, Chirurg Plastician – expert în chirurgie plastică și estetică în cadrul clinicii estetice din Chișinău Terramed.

Dacă vrei să obții corpul dorit, atunci acționează!

Nu uita, frumusețea ta e doar în mâinile tale.

Pentru programarea unei consultații, contactează-ne la 022 202 373 sau 079 432 776.

https://anatolietaran.com/servicii/liposuctie


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--