Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Implanturi dentare Firmă

11 luni în urmă   Servicii   Chisinau   89 vizualizări

-- €

  • implanturi-dentare-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Vrei să înlocuiești dinții pierduți? Să știi că cea mai bună decizie e să optezi pentru un implant dentar. Însă, dacă dorești ca această investiție să țină o viață, trebui să acorzi o atenție deosebită la factorul calității. De exemplu, la clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent calitatea e pe primul loc, ceea ce înseamnă că vei avea parte de cele mai bune servicii!

Imperial Dent aplică cele mai moderne tehnologii în materie de tratament stomatologic, astfel dacă optezi pentru proteza dentară executată aici sau un implant premium, problema e rezolvată!

Create prin tehnologii moderne, protezele dentare reprezintă o metodă simplă de înlocuire a dinților naturali pierduți și sunt personalizate, astfel încât să se potrivească fiecărui pacient în rezistente și superioare din toate punctele de vedere.

Oricare ar fi serviciul stomatologic de care ai nevoie, apelează la stomatologia din Chișinău Imperial Dent și ai încredere în serviciile noastre. Pentru detalii și programări, sună acum la +373 22 260 325 și te ajutăm!

https://imperialdent.md/implanturi-dentare/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--