Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Imperial Dent tratament parodontal Firmă

3 luni în urmă   Servicii   Chisinau   35 vizualizări

1 €

  • imperial-dent-tratament-parodontal-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: 1 €

Vrei ca copilul tău să aibă o dantură sănătoasă mereu? Ai nevoie de consultul unui dentist pentru a-i forma obiceiuri sănătoase și pentru a-l obișnui cu igiena orală? Vino la clinica stomatologică Imperial Dent pentru cea mai bună experiență!

Fie că este vorba de un control de rutină sau de un tratament paradontal, ai nevoie de un ortodont pentru copii în Chișinău cu experiență în domeniu, care să-l trateze cu grijă și eficiență maximă. Este bine ca micuțul să fie obișnuit cu igiena dentară și vizitele regulate la o clinică stomatologică(preferabil pentru copii) încă de la o vârstă fragedă, pentru a putea menține o dantură perfect sănătoasă.

Apelează la serviciile de stomatologie pentru copii în Chișinău oferite de Imperial Dent! Astfel, o să ai siguranța că este tratat de specialiști cu cea mai mare responsabilitate și înțelegere. Aici micuțul tău va avea parte de o atmosferă primitoare, echipamente moderne, dar și specialiști calificați cu cunoștințe extinse în stomatologie pentru copii.

Fă o programare la Imperial Dent, iar copilul o să-ți mulțumească. Pentru detalii, sună la +373 22 260 325 și te vom ajuta cu orice ai nevoie!

https://imperialdent.md/parodontologia/

Detalii suplimentare

Pret in lei 1

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--