Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Imperial Dent stomatologie în Chișinău Botanica Firmă

9 luni în urmă   Servicii   Chisinau   127 vizualizări

-- €

  • imperial-dent-stomatologie-in-chisinau-botanica-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Dacă dorești ca piciul tău să aibă o dantură sănătoasă și perfectă, trebuie să programezi regulat vizite la o clinică și la un medic stomatolog de încredere. Încă de la prima interacțiune cu specialistul, copilul are nevoie de siguranță și confort, lucru pe care îl găsești apelând la cele mai bune servicii de stomatologie pentru copii din capitală.

Imperial Dent – stomatologie în Chișinău Botanica unde am creat condițiile perfecte pentru ca fiecare copil să se simtă în largul său. Echipamentul nostru modern îi garantează o intervenție cu minim disconfort, iar specialiștii noștri sunt prietenoși și adevărați profesioniști. Aici copilul tău va fi tratat cu grijă și atenție, astfel încât acesta va avea în viitor o atitudine pozitivă față de dentiști și își va crea obiceiuri sănătoase, cum ar fi păstrarea igienei cavității bucale.

De la apariția primilor dinți, sau pentru extracție și alte proceduri stomatologice necesare, vizitează cu copilul Imperial Dent și oferă-i o posibilitatea de a fi consultat și tratat de un medic ortodont pentru copii în Chișinău cu adevărat profesionist. Pentru detalii și programări, sună acum la +373 22 260 325!

https://imperialdent.md/services/ortodontia/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--