Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Imperial Dent - cele mai bune servicii Firmă

5 luni în urmă   Servicii   Chisinau   37 vizualizări

-- €

  • imperial-dent-cele-mai-bune-servicii-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Atunci când vrei să ai un zâmbet perfect, consultul stomatologic este cea mai bună alegere. Desigur, calitatea serviciilor efectuate este primul lucru căruia trebuie să-i acorzi atenție. La stomatologia din Chișinău, Botanica - Imperial Dent calitatea e pe primul loc, ceea ce înseamnă că vei avea parte de cele mai bune servicii.

Imperial Dent aplică cele mai moderne tehnologii în materie de tratament stomatologic, astfel dacă optezi pentru proteza dentară executată aici, aceasta devine și mai ușor de purtat.

Create prin tehnologii moderne, protezele dentare reprezintă o metodă simplă de înlocuire a dinților naturali pierduți și sunt personalizate, astfel încât să se potrivească fiecărui pacient în rezistente și superioare din toate punctele de vedere.

Oricare ar fi tratamentul dentar de care ai nevoie, chirurgie dentară sau poate un aparat dentar, ai încredere în serviciile noastre și apelează la un serviciu de implant dentar în Moldova de care să fii mulțumit. Pentru detalii și programări, sună acum la +373 22 260 325 și te ajutăm!

https://imperialdent.md/services/ortodontia/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--