Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Hosting România - stabilitate și performanță maximă Firmă

1 lună în urmă   Servicii   Ciorogârla   74 vizualizări

1 €

  • hosting-romania-stabilitate-si-performanta-maxima-big-0
Locatia: Ciorogârla
Pret: 1 €

Eşti pasionat şi tu de jocuri multiplayer online? Atunci cu siguranţă ştii cum funcționează procesul de conectare a mai multor jucători la o singură sesiune și bineînţeles, înţelegi despre importanţa şi funcționalitatea rapidă și sigură în astfel de momente. Dacă ești în căutarea unui serviciu de hosting Româniacare să-ți ofere stabilitate și performanță maximă și vrei să ai flexibilitatea de a adapta procesele conform nevoilor proiectului tău? Avem noi soluţia potrivită pentru tine! Eii bine, închirierea unuiserver dedicat.

La MegaHostpoți beneficia de cele rezonabile condiţii pentru servere dedicate. La un preţ de doar 69.9 Euro/lună vei obține un procesor Quad Core i3, cu 4 GB DDR, upgradabil la 16 GB și memorie HDD de 1000 GB. Mai mult, acum ai acces root la configurările serverului și poți instala orice aplicație sau sistem de operare dorit. În plus, pentru o plată suplimentară, dacă desigur doreşti, îți oferim panoul de control cPanel, serviciile căruia le reprezentăm oficial.

Alege stabilitatea la cele mai mici preţuri, cu MegaHost! Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/

Detalii suplimentare

Pret in lei 1

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--