Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Garnituri pentru automobile Firmă

3 luni în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   28 vizualizări

-- €

  • garnituri-pentru-automobile-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

VSC Unitech este lider pe piața din Republica Moldova la vânzarea de garnituri pentru automobile și aplicații industriale. Oferim o gamă largă de produse care includ garnituri SKF și altele.

Producem și furnizăm o gamă largă de garnituri pentru diferite industrii precum cea auto, marină etc. Cu o experiență vastă în industrie și o echipă tehnică strălucită, oferim clienților noștri produse de cea mai bună calitate.

Suntem întotdeauna acolo pentru a vă ajuta, cu catalogul nostru vast pentru toate tipurile de aplicații în diferite industrii, de la vopsirea agricolă și auto, până la echipamente de transport și reparații electrice. De asemenea, vindem garnituri de cauciuc pentru diferite utilaje. Suntem pregătiți să vă furnizăm produse de calitate la prețuri rezonabile, pentru orice tip de afacere.

Datorită ofertei noastre diversificate și a rețelei extinse de furnizori, vă putem livra produsele în timp util, oriunde în țară. Multe dintre produsele noastre sunt disponibile imediat la prețuri competitive. În plus, produsele pe care le livrăm sunt întotdeauna ambalate cu grijă, în conformitate cu cerințele dumneavoastră. Pentru prețuri competitive la rulmenți, simeringuri sau la orice alt produs de etanșare sau garnitură, contactați VSC Unitech astăzi, sunând la +373 69029112 sau trimițându-ne un e-mail la office@vscunitech.md.

https://vscunitech.md/ru/katalog/calniki/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--