Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Credit Ușor voucher de 5000 lei Firmă

9 luni în urmă   Servicii   Chisinau   70 vizualizări

-- €

  • credit-usor-voucher-de-5000-lei-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Tu iți realizezi planul, iar Credit Ușor îți dă premiu! Ia un credit de la Credit Ușor și vei fi automat înscris în Tombolă!Credit Ușor organizează o tombolă de zile mari! Astfel, cei care vor accesa un credit nebancar în perioada 06.03 - 31.05 vor putea participa automat la Tombola organizată de Credit Ușor.

Premiul Mare este un Voucher de 5000 lei la partenerii companiei, adică magazinele de mobilă ecohome.md, oscar.md și relaxe.md. În plus, poți obține acest credit în Chișinăufără dobândă și comisioane ascunse.

Extragerea va avea loc pe data de 5 a lunii următoare, iar în total vor fi 3 extrageri, deci tocmai 3 câștigători. Câștigătorii vor fi informați telefonic și printr-un mesaj în maximum câteva ore de la extragere.

Accesează un credit fără gaj de la Credit Ușor și poți fi chiar tu unul din cei 3 norocoși! Pentru mai multe detalii te așteptăm la oficiul nostru, pe adresa mun. Chișinău, Alexandru cel Bun 108/1, of. 56, et.3 sau ne poți contacta la numărul de telefon 068 999 960 / 022 999 960.

https://creditusor.md/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--