Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Bucătării moderne, mobilă moale la comandă Firmă

2 săptămâni în urmă   Casă și grădină   Chisinau   12 vizualizări

-- €

  • bucatarii-moderne-mobila-moale-la-comanda-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Vrei să faci un upgrade locuinței tale în materie de mobilier? La mobila.md găsești soluțiile perfecte pentru a transforma fiecare colț al casei tale într-un spațiu de vis, plin de confort. Descoperă colecția noastră vastă de bucătării moderne, care poate aduce eleganță și funcționalitate în inima casei tale.

Astfel, dacă îți dorești un interior personalizat și unic, avem opțiuni pentru orice gust și buget! Datorită serviciului nostru de mobilă moale la comandă, poți crea piese de mobilier care să reflecte exact stilul tău și să se potrivească perfect oricărui spațiu. Ai posibilitatea să alegi dintr-o varietate de materiale, culori și stofe premium din Belgia și Germania pentru a crea un ambient confortabil și rafinat în locuința ta.

De asemenea, pentru cei care apreciază calitatea și durabilitatea, oferim și serviciul de mobilă din lemn la comandă. Fie că îți dorești un set de mobilier pentru living sau un dulap spațios pentru dormitor, noi îți putem livra rapid orice proiect. Vino chiar azi în magazinul nostru și descoperă o experiență de cumpărături plină de inspirație și creativitate!

Pentru mai multe detalii și informații despre produse, vizitează-ne pe:

Adresa: mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 59/2

Telefon: +(373) 60 12 22 52

https://mobila.md/ro/

Detalii suplimentare

Condiție Nou

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--