Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Brazi de Crăciun și decorațiuni pentru brad Firmă

1 an în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   100 vizualizări

-- €

  • brazi-de-craciun-si-decoratiuni-pentru-brad-big-0
  • brazi-de-craciun-si-decoratiuni-pentru-brad-big-1
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Vin sărbătorile de iarnă, așadar vin pregătirile! Aceasta este o perioadă mult așteptată, care necesită pregătiri speciale și decorațiuni pentru brad, iar în special un decor pentru casădeosebit. Este imposibil de imaginat sărbătorile și atmosfera specială de iarnă fără un brad și jucării pentru brad.

PROMSTORE îți oferă șansa de a alege un brad artificial de Crăciun dintr-o varietate largă de modele, care oferă un bun raport calitate-preț. Cercetează gama online pe site-ul promstore.md pentru a-ți putea crea cadrul ideal pe care îl dorești în această iarnă!

Gama noastră cuprinde ramuri artificiale de brad și brazi artificiali în mai multe culori printre care: verde, alb și chiar brazi cu decorațiuni. Dar, motivele pentru care merită să achiziționezi un pom de Crăciun artificial sunt:

-O investiție pe termen lung;

-Design mult mai variat;

-Simplu de depozitat și aranjat;

-Nu fac mizerie în casă;

-Contribui direct la protejarea pădurilor.

Alege dintr-o varietate mare de brazi de Crăciun și decorațiuni pentru brad, careîți stau la dispoziție, în dependență de preferințele tale. Vino în magazinele noastre, ia-ți bradul perfect pentru casa ta și simte adevăratul farmec al acestor frumoase sărbători!

https://promstore.md/ro/anul-nou/decor-craciun/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--