Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Blefaroplastia - îmbunătățește aspectul și conturul pleoapelor Firmă

1 an în urmă   Servicii   Chisinau   94 vizualizări

-- €

  • blefaroplastia-imbunatateste-aspectul-si-conturul-pleoapelor-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Senzația de ochi triști, îmbătrâniți, asimetria pleoapelor, pungile de sub ochi sunt doar câteva dintre problemele care îi fac pe oameni să-și piardă încrederea.

Blefaroplastia este o tehnică care îmbunătățește aspectul și conturul pleoapelor. Un medic estetician bun prezintă toate beneficiile și riscurile acestei proceduri, pentru o informare adecvată.

În dependență de localizarea problemei, există două intervenții asupra pleoapelor: blefaroplastia superioară sau pleoapa căzută și blefaroplastie inferioară pentru pungile sub ochi.

Blefaroplastia superioară se efectuează și la o vârstă mai fragedă, în cazurile în care acest aspect este unul ereditar. Este populară și la maturii ce au nevoie de o blefaroplastie superioară pentru îndepărtarea excesului cutanat şi reinserţia muşchiului ridicător al pleoapei la tars.

Blefaroplastia inferioară de înlăturare a pungilor infraorbitale înlătură eficient pungile de sub ochi. Operația elimină excesul de piele și țesut adipos din jurul ochilor și reduce aspectul obosit, subliniază pomeții și face liniile feței mult mai subtile. Este singura operație estetică necesară pentru înlăturarea pungilor de sub ochi cu succes.

Consultă medicul pentru a face față acestor provocări!

Pentru programarea unei consultații, contactează-ne la 022 202 373 sau 079 432 776.

https://anatolietaran.com/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--