Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Augmentare mamară Firmă

1 an în urmă   Servicii   Chisinau   63 vizualizări

-- €

  • augmentare-mamara-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

La ziua de astăzi, femeile recurg la operația de mărire a sânilor din mai multe motive, și anume: sunt nemulțumite de mărimea bustului lor, volumul sânilor li s-a modificat din diverse motive (naștere, scădere în greutate, îmbătrânire) ori unul sau ambii sâni nu s-au dezvoltat normal.

Rezultatele vizibile ale operației vor fi modificarea mărimii și a profilului bustului, precum și ameliorarea echilibrului siluetei.

Însă, cel mai mare câștig rămâne plusul de încredere pe care îl aduce o bună imagine asupra propriului corp!

Ce tip de implant să alegi?

Pentru reușita deplină a unei operații de acest tip este recomandată discuția amănunțită și deschisă cu chirurgul. Mărimea și forma implantului sunt foarte importante, de aceea recomandăm pacientelor să fie sincere în legătură cu așteptările lor, în discuția cu medicul. Tipul implantului și mărimea lui vor fi determinate nu doar de creșterea în volum dorită, ci mai ales de anatomia sânului, de elasticitatea pielii și forma corpului.

Cum decurge operația?

Intervenția de augmentare mamară poate fi realizată sub anestezie generală. Majoritatea pacientelor au nevoie de 24-48 de ore pentru a-și reveni după operație și de o perioadă de câteva zile de stopare a activității uzuale. Durerile și tumefierea postoperatorie pot dura până la câteva săptămâni. Efortul fizic și activitatea normală pot fi reluate la recomandarea chirurgului.

Pacientele vor primi instrucțiuni specifice privind recuperarea, li se vor prescrie medicamente pentru reducerea riscului de infecție și vor fi invitate să revină la control. Rezultatul operației depinde foarte mult de modul în care pacienta va reuși să respecte aceste instrucțiuni.

Tu ce întrebări ai despre operația de mărirea a sânilor?

Pentru programarea unei consultații, contactează-ne la 022 202 373 sau 079 432 776.

https://anatolietaran.com/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--